google7ea897967cfc4de9.html
 

Het verhaal van onze 

Beauty Professionals

Katy Hulst schoonheidssalon gezichtsbeha

Katy 

Eigenaresse, & schoonheidsspecialiste 

Ik ben Katy met oog en hart voor de schoonheid die ieder mens draagt. Van jongs af aan is dit mijn passie en hierin heb ik mij in de loop der jaren gespecialiseerd via opleidingen en academies. Hierdoor ben ik in staat om iedere huid terug in balans te brengen.

Dit is van groot belang gezien er steeds vaker huidproblemen voorkomen die door de juiste balans alsnog verrijkt kunnen worden met een zichtbaar, fris en jong resultaat.

Aan mij om deze kennis om te zetten in de praktijk waardoor er, voor zowel klant als voor mij, geen keuze gemaakt moet worden tussen kwaliteit, resultaat en ontspanning. 

Debby masseuse masseur massage massages

Debby

Masseuse & Pedicure

Een goede massage is een boost voor je gezondheid, het is een verbetering voor je weerstand en het geeft je - rust -. 

Dit was dan ook precies hetgeen wat ikzelf nodig had tijdens mijn burn-out. Gelukkig ben ik in deze periode een zoektocht gestart waarin ik mijn rust terug heb gevonden, maar ook mijn passie voor voetmassage. Deze passie heb ik weten uit te diepen door een opleiding voetreflex en hier is het niet bij gebleven. Iets later ben ik gestart met Holistische massages waarbij ik het evenwicht in het lichaam herstel zodat rust en ontspanning op één komen te staan bij de klant. 

 

Graag breng ik u op hoogte van de verschillende massages waarin ik mij blijf ontwikkelen en specialiseren.

 

​​                                 ^ Voetmassage 

                                 ^ Holistische massage 
                                 ^ Stoelmassage 
                                 ^ Diep musculaire therapie

                                 ^ Hotstone massage 

                                 ^ Ontspanningsmassage 

Shauni nagelstyliste schoonheidssalon na

Shauni 

Zelfstandig nagelstyliste

Van mijn interesse in nagels, glitters, nailart en uiterlijk heb ik mijn hobby gemaakt op jonge leeftijd.  Het zetten van gelnagels was voorheen een wekelijkse bezigheid waarin ik erg bedreven was en nog steeds ben. Echter is de interesse uitgegroeid tot de wens om mij te professionaliseren gezien ik de tevredenheid van klanten als een drijfveer ervaar.

In 2015 kwam er de mogelijkheid om mijn schoonzus (Katy) te vervangen tijdens haar zwangerschapsverlof. Ik heb deze uitdaging met beide handen aangegrepen en het heeft mij een professionele opleiding en een berg ervaring opgeleverd. 

Tot op de dag van vandaag ben ik trots op mijn specialisatie gelnagels zetten en ik blijf dan ook graag up-to-date zodat ik van uw handen een visitekaartje kan maken voor uzelf en anderen.

Iman alleen.jpg

Iman 
Colorstudio

Permanente make-up artieste

De bewondering voor het werk Permanente make-up artieste is bij mij altijd erg groot geweest, zo ook de nieuwsgierigheid naar nieuwe ontwikkelingen op dit vlak. 

Wanneer ik zelf voor het eerst een permanente eyeliner liet plaatsen, wist ik dat ik deze techniek ook wilde leren.

De motivatie om mijzelf te ontplooien in het vak, om zo te kunnen streven naar perfectie, stimuleert mij om open te staan voor nieuwe dingen en een continue bijscholing.

zachtontharen najade

Mieke
Zacht ontharen

Permanente ontharing

  • Oprichtster van Zacht ontharen

  • Genoot een paramedische opleiding

  • Al jaren gespecialiseerd in definitief ontharen

  • Zij staat in voor een professionele begeleiding

drs.-babak-mahdavian-delavary.-big-09911

Dokter Babak

Botox & Fillers

Cosmetisch arts Babak Mahdavian Delavary is geboren in Teheran en startte met zijn opleiding geneeskunde in 2002 aan de Eramus Universiteit te Rotterdam. Eenmaal afgestudeerd is hem een mozaïek subsidie toegekend voor zijn promotieonderzoek naar de rol van macrofagen in littekenvorming bij brandwonden.

Zijn moeder introduceerde hem uiteindelijk in het vak cosmetische geneeskunde. Momenteel is hij eigenaar en werkzaam in 6 klinieken.

Dokter Babak wordt door klanten omschreven als erg sociaal en vriendelijk en staat bekend om zijn eerlijk en realistisch advies.

Hij is gespecialiseerd in huidverbeteringstechnologieën met verjongingseffecten zoals injectables, PlexR, lasers en peelings.

Naast het behandelen van zijn cliënten geeft hij regelmatig trainingen aan andere artsen over nieuwe injectietechnieken. Ook blijft hij zichzelf veelvuldig specialiseren door middel van cursussen in binnen en buitenland.