google7ea897967cfc4de9.html
 
BB Glow najade gezichtsbehandeling Hulst

MELINE PIGMENTPROBLEMEN

Meline is de eerste en tot nu toe enige productlijn welke uiterst gespecialiseerd in alle soorten hyperpigmentatie, ongeacht of het lichaam direct of indirect met pigmentstoornissen te maken heeft. Het is geschikt voor elk phototype, pigmentsoort of lichaamsdeel. De producten en behandelingen zijn super specialistisch en vereisen de nodige ervaring en kennis als huidspecialist om zodoende het gewenste resultaat te bereiken. Het is erg belangrijk te weten dat de diverse karakteristieke eigenschappen van alle phototypes (huidskleuren) en te behandelen gebieden van invloed kunnen zijn op de toe te passen werkstoffen. Om verschillende complicaties, PIH (Postinflammatoire hyperpigmentatie) en overmatige pigmentaanmaak te voorkomen is er een specifieke selectie gemaakt van de juiste werkstoffen in de juiste dosering.

ME-line behandeltraject

De ME-line is een kuur van 4 maanden waarmee pigment drastisch vermindert kan worden. De kuur bestaat uit twee masker gezichtsbehandelingen en een thuispakket. Daarnaast wordt de behandeling  versterkt met microneedling therapie.

Er wordt gestart met een masker behandeling in het instituut waarna de behandeling vanaf dag 3 verder thuis wordt voortgezet. Na 2 weken onderga je een microneedling behandeling en 2 weken daarna nogmaals een masker behandeling. Indien nodig wordt de kuur nog aangevuld met een extra microneedling behandeling.

 

De behandelingen

Behandeling 1: de huid wordt gereinigd en ontvet waarna er een peeling masker wordt aangebracht gedurende 15 minuten. In het begin kan deze peeling wat prikken. Na 15 minuten wordt het masker nogmaals plaatselijk aangebracht op het pigment. Vervolgens wordt het masker na 15 minuten verwijderd met een compres en brengen we de moisturizer aan, een dag crème en een SPF. Na de behandeling schaf je de producten aan voor de thuisbehandeling (dit is verplicht).

Behandeling 2: na 2 weken kom je terug voor de microneedling behandeling. De huid wordt gereinigd en ontvet waarna er een serum wordt aangebracht via microneedling. Deze behandeling duurt een half uur. Aansluitend verzorgen we de huid met een dag crème en een SPF.

Behandeling 3: herhaling van behandeling 1.

Behandeling 4: afhankelijk van het resultaat zo ver kan behandeling 2 worden herhaald.

De hoogwaardige ingrediënten werken verhelderend en ontstekingsremmend op de huid en zijn zo samengesteld dat ze elkaar versterken en de huid optimaal kunnen penetreren om op de juiste diepte te komen. Vanwege een verschillende samenstelling van de producten voor de donkere en de lichte huid, kunnen wij ook donkere huidtypes veilig behandelen. Omdat het product zo samengesteld is dat het diep in de huid kan komen en het de pigmentcellen kalmeert, kunnen ook moeilijke chronische huidproblemen zoals melasma veilig behandeld worden.
 

Wat zijn de kosten voor de pigment kuur?

Bij het volgen van een MeLine kuur zijn de thuisproducten van MeLine verplicht. Bij aankoop van het totaalpakket ontvang je 15% korting.

Meline Masker Behandeling         €125,-
Meline ID Behandeling                    €125,-
Meline Spot Treatment      vanaf  €35,-

Meline okselbehandeling                €85,-
Meline bikinibehandeling  vanaf  €85,-
Thuispakket                                            €325,-