google7ea897967cfc4de9.html
top of page
massage

ONTSPANNINGSMASSAGE

De ontspanningsmassage bestemd voor diegenen die hun spieren en lichaam op een vriendelijke manier willen ontspannen. Een ontspannen lichaam zorgt tegelijk voor mentale ontspanning.

25 minuten
40 minuten

55 minuten

€30

€44

€55

Zweedse massage

HOLISTISCHE MASSAGE

De Holistische massage is een volledige lichaamsmassage, dat een subtiele energie-uitwisseling met zich mee brengt. De massage is niet alleen gericht op de ontspanning van spieren, maar ook op de geestelijke ontspanning.

55 minuten

70 minuten

85 minuten

€55

€65

€75

Rug massage

DEEP TISSUE MASSAGE

Deep tissue massage is een krachtige massagevorm die diep op het lichaam inwerkt. Tijdens deze massage gaat de aandacht vooral uit naar de spieren. Hoewel je vanwege de naam zou kunnen denken dat deze massage pijnlijk is, biedt de deep tissue massage veel voordelen.

25 minuten
40 minuten

55 minuten

€35

€49

€60

reflexologie Therapy

VOETREFLEXMASSAGE

Voetreflexmassage is een goede methode om het gespannen lichaam te ontspannen. Veel hedendaagse aandoeningen kunnen worden toegeschreven aan stress en spanning, een voetreflexmassage kan verlichting geven bij een tal van uiteenlopende klachten.

40 minuten

55 minuten

€40

€50

Hot Stone Massage

HOTSTONE MASSAGE

Hot Stone therapie is een warmte massage, een weldaad voor lichaam en geest. De warmte van de stenen dringt diep door in de spieren en zorgt voor een diepe relaxatie terwijl de druk van de stenen zorgt voor een "stretching effect" op de spieren.

 

25 minuten
40 minuten

55 minuten

€30

€44

€55

reflexologie Therapy
bottom of page