google7ea897967cfc4de9.html
top of page
Qms medicosmetics schoonheidsspecialiste

HET GEHEIM VAN !QMS

We vertelde je net al even over collageen, de stof die je huid weer stralend, vol en glad maakt. Er is alleen een probleem met collageen toevoegen aan de huid; een collageenmolecuul is namelijk 300 (!) keer groter dan een huidporie. 

 

Daarom werkt !QMS als enige merk met gesplitst collageen. Door het collageen te splitsen kan het wél worden toegevoegd aan je huid. En dat zie je: je huid wordt gladder, voller en straalt. Daarnaast bevat !QMS zeevenkel stamcellen, deze stamcellen ondersteunen niet alleen jouw stamcellen, maar stimuleren ook de productie van nieuwe huidcellen. Resultaat: de stofwisseling van je huid verbetert en je huid straalt.

schoonheidssalon Najade Katy Schoonheids

Ouder worden is een kostbaar geschenk. Alleen wil je natuurlijk het liefst mooi oud worden! De meeste crèmes beloven een heleboel, maar maken het niet waar. Het award-winning en tevens gepatenteerde merk !QMS Medicosmetics doet dat wél: het maakt jou gegarandeerd jaren jonger.

 

COLLAGEEN, HET BELANGRIJKSTE STOFJE BIJ ANTI-AGING

Collageen zorgt voor een stralende en gezonde huid. Naarmate je ouder wordt, neemt in de huid de productie van collageen af. Door deze afbraak van collageen en een tekort aan vocht, ontstaan er rimpels. !QMS Medicosmetics is een revolutionaire behandelmethode die het mogelijk maakt om je huid weer op te vullen met collageen. En dat is uniek! Daar waar andere producten zich richten op de stimulering van aanmaak van collageen, vult !QMS het collageengehalte zelf aan in je huid. Hierdoor krijgt je huid zijn jeugdigheid weer terug, zonder dat we gebruik hoeven te maken van injectietechnieken.

 

MET !QMS MEDICOSMETICS GARANDEREN WE JOU:

 • na 1 maand heb je een gladdere huid

 • na 2 maanden verdwijnen je fijne lijntjes

 • na 3 maanden zijn je poriën kleiner, heb je minder rimpels en een stralende huid


 

 • !Qms Basis gezichtsbehandeling                                                                             €62.-     45 minuten
  Dit is een behandeling om de huid te hydrateren. De aandacht in deze behandeling ligt op collageen met een algenmasker waardoor er een super vochtbinding in de huid ontstaat.  


 

 • !Qms Op Maat Gezichtsbehandeling                                                                     €78,-     60 minuten 
  Bij deze behandeling ligt de aandacht niet alleen op collageen met een algenmasker voor een super vochtbinding in de huid, de behandeling bevat een 2de masker aangepast aan uw huidtype, het resultaat is een mooie, gladde en beter gehydrateerde huid met een frissere uitstraling.


 

 • !Qms Luxe Gezichtsbehandeling *incl zuurstofapparaat                                     €120.-    90 minuten
  Dit is één van de meest luxe QMS behandeling en werkt diep op de levende cellen van je huid. Met iedere  behandeling wordt de levensduur van de huidcellen verlengd en het verouderen van de huid duidelijk vertraagd.

Lichaamsbehandelingen:

 • !Qms Anti-age decolleté behandeling                                                                                                                      €35,-        30 minuten          

Hoogwaardige Anti-Aging behandeling voor de gevoelige hals, decolleté en borstzone. Werkt zeer huid verstevigend voor hals en decolleté, bevordert de doorbloeding, werkt zeer huid regenererend en werkt in op de vocht en vet stofwisseling van de huid.​

bottom of page