google7ea897967cfc4de9.html
 

Botox & Fillers

 

Om het beste resultaat te behalen werken wij met getrainde BIG geregistreerde medische specialisten. Resultaten behalen wij met hoogwaardige A-merk producten waar al jaren onderzoek naar is gedaan. Zo blijft ons werk voorspelbaar en betrouwbaar.

Wij werken samen met Dr Babak.

Cosmetisch arts Babak Mahdavian Delavary is geboren in Teheran en startte met zijn opleiding geneeskunde in 2002 aan de Eramus Universiteit te Rotterdam. Eenmaal afgestudeerd is hem een mozaïek subsidie toegekend voor zijn promotieonderzoek naar de rol van macrofagen in littekenvorming bij brandwonden. Zijn moeder introduceerde hem uiteindelijk in het vak cosmetische geneeskunde. Momenteel is hij eigenaar en werkzaam in 6 klinieken. Dokter Babak wordt door klanten omschreven als erg sociaal en vriendelijk en staat bekend om zijn eerlijk en realistisch advies. Hij is gespecialiseerd in huidverbeteringstechnologieën met verjongingseffecten zoals injectables, PlexR, lasers en peelings. Naast het behandelen van zijn cliënten geeft hij regelmatig trainingen aan andere artsen over nieuwe injectietechnieken. Ook blijft hij zichzelf veelvuldig specialiseren door middel van cursussen in binnen en buitenland.

 

BIG 09911187401

Mocht je interesse hebben in een botox of fillers behandeling, schroom niet en maak een afspraak voor een gratis consult! 

De dokter is  aanwezig op: 
03-06-2021 19.00u - 21.00u
03-08-2021 19.00u - 21.00u

30-09-2021 19.00u - 21.00u

25-11-2021 19.00u - 21.00u

VOL=VOL!

Dus wil je er ‘flawless’ uit zien? Boek dan nu een behandeling!

botox najade hulst

Botox

Wat is Botox?

In de cosmetiek wordt Botox vooral gebruikt om rimpels te voorkomen en verzachten.
Botuline toxine is een natuurproduct. Het wordt gewonnen uit Clostridium botulinum. In de concentraties waarin het in Botox gebruikt wordt is het volledig onschadelijk voor de gezondheid.


Werkingsduur van Botox.

Een Botox behandeling heeft een werkingsduur van 3 tot 5 maanden.

Deze werkingsduur kan per cliënt verschillen.

 

Wanneer je vaker bent behandeld houdt het product langer zijn werking 

Het effect van de behandeling start 48 uur na de injectie met de werking.

Na 10 tot 14 dagen is de werking optimaal.

Daarom blijft het effect van Botox 3 tot 5 maanden aanhouden.

 

Bij regelmatige behandeling met Botuline toxine blijft de werking langer. Hierdoor is het resultaat van Botox nooit blijvend. Wel bepaalt de kwaliteit van de behandeling hoe lang het blijvend is.

botox najade hulst

PlexR

PlexR Soft Surgery is een veilige en innovatieve methode voor non-invasieve medisch-cosmetische behandelingen.

 

De methode werkt op basis van een elektrische spanningsboog met geladen geïoniseerde plasma. De huid wordt puntsgewijs aangeraakt zonder direct huidcontact waardoor de overtollige huid verdampt. Middels coagulatie trekken de huidvezels samen wat resulteert in huidverstrakking, remodellering en een liftend effect.

Behandeling
Behandelingen met de PlexR worden uitgevoerd door een arts die speciaal voor deze methode is getraind. De huid wordt 45 minuten voorafgaand aan de behandeling oppervlakkig verdoofd, hierdoor is de behandeling vrijwel pijnloos. Doordat het een non invasieve methode is hoeft er niet gesneden te worden en komen er geen bloedingen en hechtingen aan te pas.

Indicaties
De methode is geschikt voor ieder huidtype en alle leeftijden. PlexR Soft Surgery kan voor diverse doeleinden worden ingezet. Het is een alternatief voor een chirurgische ooglidcorrectie en het verwijderen van overtollig huid. Daarnaast bewerkstelligd de methode een liftend effect voor zones zoals de kaaklijn, hals, mondhoeken, wenkbrauwen etc. Tevens is PlexR geschikt voor huidproblemen zoals acne, littekens, pigmentvlekken, wratten, ouderdomsvlekken, tatoeage verwijdering, donkere kringen, xanthelasma en striae.

Effect
Naast het bewerkstelligen van huidverstrakking en remoddelering, beschikt de methode over een indirect lang termijneffect. Het geeft een stimulatie in de diepere huidlagen, wat resulteert in nieuwe aanmaak van collageen en elastine vezels. Dit zorgt voor verbetering van de huidstructuur.

Resultaat
Het aantal behandelingen is afhankelijk van de hoeveelheid huid overschot, complexiteit van het huidprobleem en individuele wensen. Meestal één behandeling voldoende, soms kunnen er nog één of meerdere behandelingen nodig zijn. Dit is afhankelijk van de indicatie.

Advies
Het advies is om voorafgaand aan deze behandeling een consult in te plannen met de cosmetisch arts. Tijdens dit consult van 10 minuten legt de specialist de behandeling aan u uit, geeft aan wat u kunt verwachten en de mogelijkheden zijn.

botox najade hulst

PRP

De behandeling
Plaatjes Rijk Plasma (PRP) is een een product dat wordt verkregen uit uw eigen bloed. De arts neemt enkele buisjes van uw bloed af. Dit bloed wordt gecentrifugeerd in een speciaal daarvoor bestemde centrifuge. In deze centrifuge wordt het verrijkte bloedplasma met bloedplaatjes en groeifactoren gescheiden van de overige bloedcellen. PRP plasma bevat groeifactoren die het lichaam stimuleert om verouderd of beschadigd weefsels te herstellen.

Met deze techniek kunnen wij uw huid verjongen door dit plasma met groeifactoren direct in de huid te brengen waar rimpels, plooien of zelfs acne littekens zijn. Wanneer deze behandeling wordt toegepast op het gezicht wordt deze ook wel Vampire Facelift genoemd.

 

PRP kan uitstekend worden toegepast als haargroei stimulerende behandeling.

PRP als behandeling voor verminderde haargroei (alopecia)
Bij verminderde haargroei kan het PRP met kleine naaldjes geïnjecteerd worden in de behaarde huid. De groeifactoren in het PRP hebben een stimulerende werking op de haargroei.

Duur van de behandeling
Ongeveer 40 minuten

Voor een optimaal resultaat
4 behandelingen*

fillers Najade

Fillers

Met fillers een fris uiterlijk?

Fillers zijn de perfecte oplossing voor direct resultaat. Met fillers krijgt je volume terug en verdwijnen diepe groeven en rimpels. Fillers worden ook wel een liquid facelift genoemd: een vloeibare facelift. Wanneer je ouder wordt verliest de huid aan volume. Ook wint de zwaartekracht terrein en verandert je botstructuur. Door het volumeverlies ontstaan kleine lijntjes en rimpels, bijvoorbeeld op de bovenlip, op de wangen of onder de ogen. Wanneer dit met fillers wordt opgevuld, ontstaat een jeugdigere uitstraling.

Behandeling met fillers.

Met fillers zijn rimpels, groeven, plooien en volume verlies te compenseren. Met fillers kunnen bijvoorbeeld ingevallen wangen, rimpels en groeven, hangende mondhoeken, ‘rokerslijntjes’ en andere contouren worden verbeterd. De fillers worden door een ervaren cosmetisch arts met een dun naaldje in de huid gespoten om op te vullen.

Alle gebruikte fillers zijn tijdelijk van aard en worden door je lichaam zelf weer afgebroken en afgevoerd. Ze bieden een zichtbaar resultaat van 6 maanden tot 1,5 jaar. 

botox najade hulst

Spataderen

Heb je last van zware benen en pijnlijk opgezwollen aderen? Of heb je moeite met de esthetische kant van spataderen? De behandeling van spataderen kan tegenwoordig poliklinisch gebeuren en is afgezien van een paar prikjes niet echt pijnlijk.

 

Wat zijn spataderen?

Spataderen zijn zwellingen veroorzaakt doordat bepaalde klepjes in de aderen niet meer goed functioneren. Het bloed kan daardoor ‘blijven hangen’ in de ader, die steeds verder uitrekt.

 Spataderen kunnen allerlei klachten geven zoals: vermoeide rusteloze benen, krampen of opgezette enkels. Daarnaast worden spataderen vaak als “niet mooi” beschouwd. Spataderen kunnen ontsierend (cosmetisch) zijn en/of allerlei klachten veroorzaken als vermoeide, pijnlijke of rusteloze benen, krampen of opgezette enkels. Spataderen kunnen een gevaar voor de gezondheid zijn omdat de bloedstroom ter plekke stagneert. Zo kunnen bloedpropjes ontstaan die elders in uw lichaam schade kunnen aanrichten.

Consultatie

Spataderen zijn vaak makkelijk te herkennen, maar omdat er verschillende soorten zijn, is het belangrijk om eerst een arts te consulteren. In een gesprek vertelt de arts alle ins en outs van de behandeling: welke methode voor jou het beste is, welk resultaat je kunt verwachten, de mogelijke risico’s en de nazorg. Ook zal de arts vragen naar de medische achtergrond en de algemene fysieke gesteldheid.

 

De behandeling

Spataderbehandeling – Sclerocompressie therapie
Bij deze behandeling is een verdoving niet nodig. Dit komt doordat er een zeer fijne injectienaald wordt gebruikt waardoor je tijdens de behandeling nauwelijks pijn voelt. Door de injecties wordt een vloeistof in de spatader gespoten die het bloed doet stollen en de vaatwanden doet verkleven. Het bloed gaat vanzelf een andere weg in het vaatstelsel zoeken.

Geholpen door de druk van een elastische kous zal de ader verschrompelen en verdwijnen. Het bloed gaat vanzelf een andere weg in het vaatstelsel zoeken. Na het inspuiten kan de ader nog een tijdje zichtbaar en voelbaar zijn.

Er kan slechts een beperkte hoeveelheid vloeistof per behandeling gebruikt worden om de beenvaten te scleroseren. Dit heeft te maken met eventuele overdoseringen en bijwerkingen. Hierdoor kunnen meerdere behandelingen nodig zijn.

Risico’s bij sclerocompressie behandeling
Bij sclerocompressie behandeling geeft de ingespoten vloeistof ter plaatse van de ader een reactie, maar geeft weinig bijwerkingen voor de rest van het lichaam. In enkele gevallen kan een overgevoeligheidsreactie plaatsvinden. Naast een allergische reactie kan er ook een steriele ontsteking ontstaan die met corticosteroïden behandeld dient te worden.

Bovendien bestaat er een kans dat het inspuitmiddel zich met bloed gaat vermengen. Hierdoor kan de ader weer open gaan. De ader zal dan opnieuw behandeld moeten worden.

Risico’s bij nabehandelen
Als gevolg van onvoldoende druk bij het nabehandelen, kan bloed achterblijven in de ingespoten ader. Als dit een steriele ontsteking geeft, voelt u veel pijn en moet u direct contact opnemen met de kliniek.

In zeer enkele gevallen kan het zijn dat er middels een kleine incisie het achtergebleven bloed weg gehaald wordt. Dit gebeurt onder plaatselijke verdoving. De nabehandeling met de compressie kousen is dan ook zeer belangrijk om opvolging aan te geven.

Na de behandeling
Na de behandeling zul je twee weken elastische kousen moeten dragen, overdag en ’s nachts. Door de druk van de elastische kous zullen de vaatwanden beter aan elkaar blijven kleven waardoor voorkomen wordt dat de vaten weer open gaan staan.

 

Vergoeding

Sommige verzekeraars vergoeden de behandeling. Informeer bij de verzekeraar naar de mogelijkheden.